D110917re1138_aangepast_big D110917re1138_aangepast_b_big D110917re1139_aangepast_big Df1144aangepast_big

Eerste Apaches chrono’s voor demo piloten

Toegevoegd op: 09-12-2011

Gedurende de luchtmacht dagen zijn de eerste Apace Chrono Limited Edition Horloges overhandigd aan de piloten van het Apache Display Solo Team. Het aller eerste horloge werd door ‘Wally’ Majoor Roland Blankenspoor uit handen van Jan Willem de Ronde van Aurum/Dutch Forces in ontvangst genomen. Vervolgens was de eer aan “Wokkel” Kapitein Paul Webbink, “Pokon” Kapitein Martijn de Jong en als laatste aan “Blow” Kapitein Job Verberg om hun exemplaren in ontvangst te nemen.

Het Apache Chrono Limited Edition horloge is zeer exclusief en ontwikkeld met de piloten. Ieder van de piloten certificeert met ‘nickname and number’ en eigen serie van 40 horloges, en daardoor zijn er slechts 160 exemplaren beschikbaar bij geselecteerde juweliers en De Telegraaf webshop.

Het Apache demo team (de enige in zijn soort ter wereld)  maakt deel uit van het 301 squadron, en is gestationeerd op de Vliegbasis Gilze Rijen. De show van het seizoen 2011 heeft inmiddels diverse prijzen op de vliegshows gewonnen. Een spectaculaire en compacte show, waarin flares worden verschoten tijdens de loopings. De demo is een show op wereld niveau. “Om met zo’n team dit horloge te mogen ontwikkelen is echt uniek!” aldus Jan Willem de Ronde (Product Manager Watches Aurum).