The sports collection

Operation Summer Challenger - Introducing the new summer collection

Er is geen betere voorbereiding op de zomer dan de collectie van Dutch Forces. Elk stuk uit de collectie is gebaseerd op items waarmee de Nederlandse strijdkrachten zich kleden. Geen onnodige tierelantijnen maar stoere functional basics. Stevige jacks, broeken, shirts en hoodies met een ‘cool look’: stijlvol en luchtig, robuust en beschermend.

Dutch Forces biedt je alles wat je nodig hebt: de perfecte outfit voor een actief weekendje weg ‘met de mannen’, voor een mooie barbecue op het strand of een verdiende chill-out op een terras. Natuurlijk allemaal gedecoreerd met prints en labels van beroemde eenheden zoals de bemanning van Hr.Ms. Van Speijk, het 12e Infanteriebataljon Regiment van Heutsz en het 322 F16 squadron.

Collection icons

De Fieldjacket mag niet in jouw persoonlijk standaarduitrusting ontbreken. Deze zomeruitvoering van het bekende bomberjack krijgt zijn stoere look door de doorgestikte naden en zakken, en is voorzien van airforce labels. De hoodies en t-shirts met de ‘Indianhead’ en de legendarische ‘Polly Grey’ zijn ook zulke iconen. De prachtige indianenkop staat symbool voor de onverzettelijkheid van het Regiment Van Heutsz, de grijze papegaai is sinds WOII de mascotte van het 322 F16 squadron.

Only originals

Dutch Forces wordt ontworpen en gemaakt onder auspiciën van het ministerie van Defensie en maakt exclusief gebruik van authentieke symbolen en decoraties. Elk stuk uit de collectie is daarom een 100% Original.

Sports01 Sports02 Sports03 Sports04 Sports05 Sports06 Sports07 Sports08
Collection icons